Šventinis punšas
Festive punch
Putojantis vynas
ALKOHOLINIAI GĖRIMAI:
Putojantis vynasDegtinė
Likeris
Romas
ĮRANKIAI:
MatuoklisTAURĖ:
Senovinė stiklinė
SUDĖTIS:
- Putojantis vynas
- 2 buteliai
- Degtinė
- 1/2 but.
- Gintarinis romas
- 1/4 but.
- Apelsinų likeris
- 1/4 but.
- Ananasų sultys
- 500 ml
- Greipfrutų sultys
- 500 ml
- Apelsinų sultys
- 1 l
- Cukrus
- 2 arbat. šaukštel.
- Ledo kubeliai
- pagal skonį
- Spanguolė
- pagal skonį
- Apelsino griežinėlis
- pagal skonį
- Laimo griežinėlis
- pagal skonį
- Mėtos lapelis
- pagal skonį
PARUOŠIMAS:
- Į punšo dubenį sudėkite visus ingridientus.
- Patiekite punšą senovinėse stiklinėse, papuoškite vaisiais ir mėtos lapeliais.
PATARIMAS / INFO
Jei pageidaujate, kad punšas išliktų ilgiau putojantis, sultis ir alkoholinius gėrimus sumaišykite pirma, o prieš patiekiant supilkite putojančius gėrimus.