Šampano džulepas

Šampano džulepas

Champagne Julep

Putojantis vynas
ALKOHOLINIAI GĖRIMAI:
Konjakas
Putojantis vynas
ĮRANKIAI:
Baro šaukštas
Grūstuvėlis
Ledo malūnėlis
Matuoklis
TAURĖ:
Senovinė stiklinė

SUDĖTIS:

Putojantis vynas
90 ml
Konjakas
30 ml
Cukranendrių sirupas
1 lašas
Smulkintas ledas
pagal skonį
Mėtos lapelis
6 vnt.
Mėtos šakelė
1 vnt.

PARUOŠIMAS:

  1. Į senovinę taurę sudėkite mėtos lapelius ir įlašinkite cukranendrių sirupo.
  2. Grūstuvėliu trinkite, kol pasijus mėtos aromatas.
  3. Papildykit taurę smulkintu ledu ir supilkite konjaką.
  4. Pora kart pamaišę, užpilkite putojančiu vynu.
  5. Šampaninį gėrimą puoškite šviežia mėtos šakele.