Šampano džulepas
Champagne Julep
Putojantis vynas
ALKOHOLINIAI GĖRIMAI:
KonjakasPutojantis vynas
ĮRANKIAI:
Baro šaukštasGrūstuvėlis
Ledo malūnėlis
Matuoklis
TAURĖ:
Senovinė stiklinė
SUDĖTIS:
- Putojantis vynas
- 90 ml
- Konjakas
- 30 ml
- Cukranendrių sirupas
- 1 lašas
- Smulkintas ledas
- pagal skonį
- Mėtos lapelis
- 6 vnt.
- Mėtos šakelė
- 1 vnt.
PARUOŠIMAS:
- Į senovinę taurę sudėkite mėtos lapelius ir įlašinkite cukranendrių sirupo.
- Grūstuvėliu trinkite, kol pasijus mėtos aromatas.
- Papildykit taurę smulkintu ledu ir supilkite konjaką.
- Pora kart pamaišę, užpilkite putojančiu vynu.
- Šampaninį gėrimą puoškite šviežia mėtos šakele.