Dekadansas

Dekadansas

Decadence

Braškių kreminis likeris
ALKOHOLINIAI GĖRIMAI:
Likeris
Putojantis vynas
ĮRANKIAI:
Plaktuvas
Baro koštuvas
Matuoklis
TAURĖ:
Verre Inao taurė

SUDĖTIS:

Braškių kreminis likeris
15 ml
Šokolado kremo likeris
15 ml
Putojantis vynas
pagal skonį
Ledo kubeliai
pagal skonį
Braškė glaistyta šokoladu
1 vnt.

PARUOŠIMAS:

  1. Ledo kubelius, braškių likerį ir šokolado likerį supilkite į plaktuvą.
  2. Keletą sekundžių energingai plakite.
  3. Gautą mišinį nukoškite į vyno taurę, naudodami baro koštuvą.
  4. Ant viršaus užpilkite putojančio vyno.
  5. Kokteilį papuoškite braške, glaistyta šokoladu.