Baltoji margarita

Baltoji margarita

Margarita blanco

Tekila
ALKOHOLINIAI GĖRIMAI:
Likeris
Tekila
ĮRANKIAI:
Plaktuvas
Baro koštuvas
Matuoklis
TAURĖ:
Margaritos taurė

SUDĖTIS:

Tekila
60 ml
Citrusinių vaisių likeris
30 ml
Laimo sultys
60 ml
Cukraus sirupas
45 ml
Cukrus
pagal skonį
Apelsino skiltelė
pagal skonį
Ledo kubeliai
pagal skonį

PARUOŠIMAS:

  1. Cukraus sirupui pagaminti, sumaišykite 125 ml vandens 125 g cukraus, virkite tol, kol cukrus ištirps. Atšaldykit sirupą ir laikykit šaldytuve.
  2. Margaritos taurės kraštelį papuoškite cukrumi.
  3. Visus ingridientus sudėkite į plaktuvą.
  4. Energingai išplakite ir nukoškite į taurę.
  5. Kokteilį puoškite apelsino skiltelėmis.