Vyšninė kava

Vyšninė kava

Cherry coffee

Airiško kremo likeris
ALKOHOLINIAI GĖRIMAI:
Likeris
Romas
ĮRANKIAI:
Plaktuvas
Baro koštuvas
Matuoklis
TAURĖ:
Martinio taurė

SUDĖTIS:

Airiško kremo likeris
45 ml
Romas su "spiced" prieskoniu
30 ml
Kava
60 ml
Maraschino vyšnių sultys
15 ml
Ledo kubeliai
pagal skonį
Cinamonas
1 arbat. šaukštel.
Cukrus
1 arbat. šaukštel.

PARUOŠIMAS:

  1. Martinio taurės kraštelį papuoškite cinamonu ir cukrum.
  2. I taurę supilkite maraschino vyšnių sultis.
  3. Likusius ingridientus supilkite į plaktuvą.
  4. Energingai plakite nuo 8 iki 10 sekundžių.
  5. Gautą mišinį atsargiai nukoškite į martinio taurę.