Ugninė mėta
Fiery mint
Degtinė
ALKOHOLINIAI GĖRIMAI:
DegtinėTrauktinė
ĮRANKIAI:
PlaktuvasGrūstuvėlis
Baro koštuvas
Matuoklis
TAURĖ:
Senovinė stiklinė
SUDĖTIS:
- Degtinė
- 75 ml
- Žolelių trauktinė
- 20 ml
- Medus
- 3 arbat. šaukštel.
- Karštas vanduo
- 20 ml
- Mėtos lapelis
- pagal skonį
- Ledo kubeliai
- pagal skonį
- Medaus korys
- pagal skonį
PARUOŠIMAS:
- Į plaktuvą sudėkite mėtos lapelius, medų, supilkite karštą vandenį ir sutrinkite viską grūstuvėliu.
- Tuomet suberkite ledukus, supilkite degtinę ir žolelių trauktinę.
- Energingai plakite nuo 8 iki 10 sekundžių.
- Į senovinę stiklinę įbėrę ledo kubelių, nukoškite gautą gėrimą.
- Kokteilį papuoškite mėtos lapeliais ir medaus koriu.