Ugninė mėta

Ugninė mėta

Fiery mint

Degtinė
ALKOHOLINIAI GĖRIMAI:
Degtinė
Trauktinė
ĮRANKIAI:
Plaktuvas
Grūstuvėlis
Baro koštuvas
Matuoklis
TAURĖ:
Senovinė stiklinė

SUDĖTIS:

Degtinė
75 ml
Žolelių trauktinė
20 ml
Medus
3 arbat. šaukštel.
Karštas vanduo
20 ml
Mėtos lapelis
pagal skonį
Ledo kubeliai
pagal skonį
Medaus korys
pagal skonį

PARUOŠIMAS:

  1. Į plaktuvą sudėkite mėtos lapelius, medų, supilkite karštą vandenį ir sutrinkite viską grūstuvėliu.
  2. Tuomet suberkite ledukus, supilkite degtinę ir žolelių trauktinę.
  3. Energingai plakite nuo 8 iki 10 sekundžių.
  4. Į senovinę stiklinę įbėrę ledo kubelių, nukoškite gautą gėrimą.
  5. Kokteilį papuoškite mėtos lapeliais ir medaus koriu.