Šnypštukas

Šnypštukas

Cidertini

Sidras
ALKOHOLINIAI GĖRIMAI:
Degtinė
Sidras
ĮRANKIAI:
Plaktuvas
Baro koštuvas
Matuoklis
TAURĖ:
Martinio taurė

SUDĖTIS:

Obuolių sidras
60 ml
Degtinė
30 ml
Ledo kubeliai
pagal skonį
Cukrus
1/2 arbat. šaukštel.
Cinamonas
1/2 arbat. šaukštel.
Cinamono lazdelė
1 vnt.

PARUOŠIMAS:

  1. Sumaišykite cukrų ir cinamoną.
  2. Martinio taurės kraštelį panardinkite į oboulių sidrą, tuomet į cukraus ir cinamono mišinį.
  3. Į plaktuvą suberkite ledukus, supilkite degtinę ir sidrą.
  4. Energingai plakite nuo 8 iki 10 sekundžių.
  5. Mišinį nukoškite į taurę, naudodami baro koštuvą.
  6. Kokteilį puoškite cinamono lazdele.