Šnypštukas
Cidertini
Sidras
ALKOHOLINIAI GĖRIMAI:
DegtinėSidras
ĮRANKIAI:
PlaktuvasBaro koštuvas
Matuoklis
TAURĖ:
Martinio taurė
SUDĖTIS:
- Obuolių sidras
- 60 ml
- Degtinė
- 30 ml
- Ledo kubeliai
- pagal skonį
- Cukrus
- 1/2 arbat. šaukštel.
- Cinamonas
- 1/2 arbat. šaukštel.
- Cinamono lazdelė
- 1 vnt.
PARUOŠIMAS:
- Sumaišykite cukrų ir cinamoną.
- Martinio taurės kraštelį panardinkite į oboulių sidrą, tuomet į cukraus ir cinamono mišinį.
- Į plaktuvą suberkite ledukus, supilkite degtinę ir sidrą.
- Energingai plakite nuo 8 iki 10 sekundžių.
- Mišinį nukoškite į taurę, naudodami baro koštuvą.
- Kokteilį puoškite cinamono lazdele.