Skonio infuzija

Skonio infuzija

Flavour infusion

Citrinų sultys
ĮRANKIAI:
Baro šaukštas
Matuoklis
TAURĖ:
Highball stiklinė

SUDĖTIS:

Vanduo
1 l
Medus
60 ml
Imbiero griežinėlis
1 vnt.
Rozmarino šakelė
4 vnt.
Citrinų sultys
90 ml
Ledo kubeliai
pagal skonį
Mėtos lapelis
pagal skonį

PARUOŠIMAS:

  1. Į puodą supilkite vandenį, įdėkite imbiero, medaus ir tris šakeles rozmarino.
  2. Užvirkite mišinį ir verdant palaikykite 5 minutes.
  3. Atvėsinkite ir supilkite gėrimą į ąsotį su ledo kubeliais.
  4. Įpilkite citrinų sulčių ir išmaišykite.
  5. Papuoškite likusia rozmarino šakele.
  6. Patiekite gėrimą highball stiklinėse su ledu.
  7. Papuoškite mėtos lapeliais.