Prieskoninė arbata

Prieskoninė arbata

Orchard Chai

Obuolių kreminis likeris
ALKOHOLINIAI GĖRIMAI:
Brendis
Likeris
ĮRANKIAI:
Baro šaukštas
Matuoklis
TAURĖ:
Airiškos kavos taurė

SUDĖTIS:

Vanduo
180 ml
Juodos arbatos pakelis
1 vnt.
Cinamono lazdelė
2 vnt.
Šviežias lauro lapas
1 vnt.
Pipiras
3 vnt.
Džiovintas gvazdikėlis
3 vnt.
Medus
1 arbat. šaukštel.
Obuolių kreminis likeris
60 ml
Obuolių brendis
30 ml

PARUOŠIMAS:

  1. Užvirinkite vandenį. Išjunkite.
  2. Į vandenį įdėkite arbatos pakelį, medų, prieskonius ir pusę cinamono lazdelės.
  3. Palaikykite 30 minučių.
  4. Nukoškite gautą gėrimą į kavos taurę.
  5. Supilkite obuolių likerį ir brendį.
  6. Išmaišykite gėrimą.
  7. Papuoškite cinamono lazdele.
  8. Tiekti galite šaltą arba karštą.