Obuolinis martinis

Obuolinis martinis

Apple Martini

Degtinė
ALKOHOLINIAI GĖRIMAI:
Degtinė
Likeris
ĮRANKIAI:
Plaktuvas
Baro koštuvas
Matuoklis
TAURĖ:
Martinio taurė

SUDĖTIS:

Degtinė
30 ml
Obuolių likeris
30 ml
Obuolių sultys
30 ml
Laimo sultys
15 ml
Ledo kubeliai
pagal skonį
Obuolio grežinėlis
pagal skonį

PARUOŠIMAS:

  1. Į plaktuvą su ledo kubeliais pilkite degtinę, obuolių likerį, obuolių sultis, laimo sultis.
  2. Keletą sekundžių energingai plakite.
  3. Gautą mišinį nukoškite baro koštuvu į martinio taurę.
  4. Kokteilį puoškite obuolio griežinėliais, pervertais smeigtuku.