Migdolinis Kosmo

Migdolinis Kosmo

Almond Cosmo

Migdolų kreminis likeris
ALKOHOLINIAI GĖRIMAI:
Degtinė
Likeris
ĮRANKIAI:
Matuoklis
Ledo malūnėlis
TAURĖ:
Martinio taurė

SUDĖTIS:

Migdolų kreminis likeris
350 ml
Degtinė
350 ml
Spanguolių sultys
500 ml
Laimo vaisius
1 vnt.
Smulkintas ledas
pagal skonį
Spanguolė
pagal skonį

PARUOŠIMAS:

  1. Į punšo dubenį supilkite išspaustas laimo vaisiaus sultis ir likusius ingridientus išskyrus spanguoles ir gerai išmaišykite.
  2. Patiekite atšaldytose martinio taurėse.
  3. Kokteilį papuoškite spanguolių uogomis.

PATARIMAS / INFO

Norėdami punšą išlaikyti vėsų ilgesnį laiką, rekomenduojame įmesti kelias šaldytas spanguoles į taurę.