Kardinolas Martinis

Kardinolas Martinis

Cardinal Martini

Pasiflorų vaisių likeris
ALKOHOLINIAI GĖRIMAI:
Degtinė
Likeris
ĮRANKIAI:
Plaktuvas
Baro koštuvas
Matuoklis
TAURĖ:
Martinio taurė

SUDĖTIS:

Pasiflorų vaisių likeris
90 ml
Degtinė
45 ml
Spanguolių sultys
45 ml
Ledo kubeliai
pagal skonį
Laimo griežinėlis
1 vnt.

PARUOŠIMAS:

  1. Į plaktuvą suberkite ledo kubelius, supilkite pasiflorų vaisių likerį, degtinę ir spanguolių sultis.
  2. Energingai plakite nuo 8 iki 10 sekundžių.
  3. Ledo koštuvėliu nukoškite gautą turinį į martinio taurę.
  4. Papuoškite laimo vaisiaus griežinėliu, pervertu smeigtuku.