Kalėdinis punšas

Kalėdinis punšas

Christmas punch

Degtinė
ALKOHOLINIAI GĖRIMAI:
Degtinė
Romas
ĮRANKIAI:
Matuoklis
TAURĖ:
Senovinė stiklinė

SUDĖTIS:

Degtinė
250 ml
Baltasis romas
250 ml
Obuolių sultys
750 ml
Imbierinis gaivusis gėrimas
750 ml
Ledo kubeliai
500 g
Obuolys
1 vnt.
Cinamono lazdelė
3 vnt.

PARUOŠIMAS:

  1. Degtinę, romą ir obuolių sultis supilkite į punšo dubenį.
  2. Įdėkite cinamono lazdeles.
  3. Gėrimą uždenkite ir palikite šaldytuve bent trims valandoms.
  4. Prieš tiekiant punšą, suberkite ledukus ir supilkite imbierinį gėrimą.
  5. Išpilstykit punšą į stiklines.
  6. Gėrimą puoškite plonai supjaustytais obuolio griežinėliais.

PATARIMAS / INFO

Baltąjį romą galite pakeisti gintariniu arba aromatizuotu.