Itališka margarita

Itališka margarita

Margarita Italiana

Auksinė tekila
ALKOHOLINIAI GĖRIMAI:
Likeris
Tekila
ĮRANKIAI:
Plaktuvas
Baro koštuvas
Gremžtukas
Matuoklis
TAURĖ:
Martinio taurė

SUDĖTIS:

Auksinė tekila
45 ml
Citrinų likeris
20 ml
Šviežios citrinų sulltys
20 ml
Cukraus sirupas
30 ml
Cukrus
pagal skonį
Ledo kubeliai
pagal skonį
Citrinos žievelė
pagal skonį

PARUOŠIMAS:

  1. Cukraus sirupui pagaminti, sumaišykite 125 ml vandens 125 g cukraus, virkite tol, kol cukrus ištirps. Atšaldykit sirupą ir laikykit šaldytuve.
  2. Margaritos taurės kraštelį papuoškite cukrumi.
  3. Į plaktuvą sudėkite visus ingridientus.
  4. Energingai plakite nuo 8 iki 10 sekundžių.
  5. Nukoškite gautą gėrimą į martinio taurę, naudodami baro koštuvą.
  6. Kokteilį puoškite citrinos žievele.