Itališka margarita
Margarita Italiana
Auksinė tekila
ALKOHOLINIAI GĖRIMAI:
LikerisTekila
ĮRANKIAI:
PlaktuvasBaro koštuvas
Gremžtukas
Matuoklis
TAURĖ:
Martinio taurė
SUDĖTIS:
- Auksinė tekila
- 45 ml
- Citrinų likeris
- 20 ml
- Šviežios citrinų sulltys
- 20 ml
- Cukraus sirupas
- 30 ml
- Cukrus
- pagal skonį
- Ledo kubeliai
- pagal skonį
- Citrinos žievelė
- pagal skonį
PARUOŠIMAS:
- Cukraus sirupui pagaminti, sumaišykite 125 ml vandens 125 g cukraus, virkite tol, kol cukrus ištirps. Atšaldykit sirupą ir laikykit šaldytuve.
- Margaritos taurės kraštelį papuoškite cukrumi.
- Į plaktuvą sudėkite visus ingridientus.
- Energingai plakite nuo 8 iki 10 sekundžių.
- Nukoškite gautą gėrimą į martinio taurę, naudodami baro koštuvą.
- Kokteilį puoškite citrinos žievele.