Gaivusis

Gaivusis

A Punchy Cocktail

Degtinė
ALKOHOLINIAI GĖRIMAI:
Degtinė
ĮRANKIAI:
Baro koštuvas
Matuoklis
Plaktuvas
TAURĖ:
Martinio taurė

SUDĖTIS:

Degtinė
45 ml
Spanguolių sultys
60 ml
Sodos vanduo
30 ml
Apelsinų sultys
30 ml
Citrinų sultys
pagal skonį
Grenadinų sirupas
pagal skonį
Ledo kubeliai
pagal skonį
Citrinos griežinėlis
1 vnt.
Vyšnia
1 vnt.

PARUOŠIMAS:

  1. Suberkite ledo kubelius į plaktuvą. Tuomet supilkite degtinę, spanguolių sultis, sodos vandenį, apelsinų sultis bei po kelis lašus citrinos ir grenadinų sirupo.
  2. Energingai plakite nuo 8 iki 10 sekundžių.
  3.  Ledo koštuvėliu nukoškite gautą turinį į martinio taurę.
  4. Kokteilį papuoškite citrinos griežinėliu ir vyšnia.