Braškinis martinis

Braškinis martinis

Field berry martini

Degtinė
ALKOHOLINIAI GĖRIMAI:
Degtinė
ĮRANKIAI:
Plaktuvas
Baro koštuvas
Grūstuvėlis
Sietelis
Matuoklis
TAURĖ:
Martinio taurė

SUDĖTIS:

Degtinė
45 ml
Klevų sirupas
10 ml
Sodos vanduo
pagal skonį
Ledo kubeliai
pagal skonį
Braškė
5 vnt.

PARUOŠIMAS:

  1. Keturias braškes sugrūskite grūstuvėliu plaktuve.
  2. Tuomet įpilkite degtinės ir klevų sirupo.
  3. Įberkite ledo kubelių.
  4. Energingai plakite nuo 8 iki 10 sekundžių.
  5. Nukoškite gautą gėrimą koštuvėliu ir per sietelį į martinio taurę.
  6. Užpilkite gėrimą sodos vandeniu.
  7. Papuoškite kokteilį braške.