Braškinis martinis
Field berry martini
Degtinė
ALKOHOLINIAI GĖRIMAI:
DegtinėĮRANKIAI:
PlaktuvasBaro koštuvas
Grūstuvėlis
Sietelis
Matuoklis
TAURĖ:
Martinio taurė
SUDĖTIS:
- Degtinė
- 45 ml
- Klevų sirupas
- 10 ml
- Sodos vanduo
- pagal skonį
- Ledo kubeliai
- pagal skonį
- Braškė
- 5 vnt.
PARUOŠIMAS:
- Keturias braškes sugrūskite grūstuvėliu plaktuve.
- Tuomet įpilkite degtinės ir klevų sirupo.
- Įberkite ledo kubelių.
- Energingai plakite nuo 8 iki 10 sekundžių.
- Nukoškite gautą gėrimą koštuvėliu ir per sietelį į martinio taurę.
- Užpilkite gėrimą sodos vandeniu.
- Papuoškite kokteilį braške.