Bazilikas Džėjus
Basil Jay
Degtinė
ALKOHOLINIAI GĖRIMAI:
DegtinėLikeris
ĮRANKIAI:
MatuoklisPlaktuvas
Baro koštuvas
TAURĖ:
Martinio taurė
SUDĖTIS:
- Degtinė
- 45 ml
- Aviečių likeris
- 15 ml
- Cukranendrių sirupas
- 10 ml
- Laimo sultys
- 10 ml
- Ledo kubeliai
- pagal skonį
- Baziliko lapelis
- 5 vnt.
- Avietė
- 9 vnt.
- Šviežias žaliasis pipiras
- 1 vnt.
PARUOŠIMAS:
- Į plaktuvą sudėkite 4 baziliko lapelius, 8 avietes, pilkite cukranendrių sirupą ir laimo vaisių sultis.
- Lengvai viską sutrinkite naudodamiesi grūstuvėliu.
- Supilkite degtinę, aviečių likerį ir suberkite ledo kubelius.
- Keletą sekundžių energingai plakite.
- Gautą mišinį nukoškite į martinio taurę, naudodami baro koštuvą.
- Kokteilį pabarstykite kruopščiai smulkintu pipiru, papuoškite aviete, perverta smeigtuku ir baziliko lapeliu.