Azijietiškas punšas
Asian Punch
Sakė
ALKOHOLINIAI GĖRIMAI:
DegtinėLikeris
ĮRANKIAI:
Baro šaukštasSietelis
Matuoklis
TAURĖ:
Senovinė stiklinė
SUDĖTIS:
- Vanduo
- 125 ml
- Cukrus
- 125 ml
- Imbieras
- 1 vnt.
- Sakė
- 120 ml
- Ličių likeris
- 120 ml
- Degtinė
- 120 ml
- Baltos spanguolių sultys
- 120 ml
- Ličių sultys
- 120 ml
- Litis
- 15 vnt.
- Ledo kubeliai
- pagal skonį
PARUOŠIMAS:
- Puode sumaišykite vandenį, cukrų ir du valgomuosius šaukštus smulkinto imbiero.
- Šildikite kol cukrus ištirps.
- Ant labai silpnos ugnies pavirkite dar 10 minučių.
- Gautą sirupą atvėsinkite.
- Nukoškite per sietelį.
- Prieš naudojimą sirupą laikyti šaldytuve 1 savaitę.
- Į punšo indą supilkite sakę, ličių likerį, degtinę, spanguolių sultis, ličių sultis, 60 ml imbierinio sirupo.
- Gerai išmaišykite baro šaukštu.
- Patiekite senovinėje stiklinėjė su ledu.
- Stiklines papuoškite ličio vaisiais, pervertais smeigtuku.