Azijietiškas punšas

Azijietiškas punšas

Asian Punch

Sakė
ALKOHOLINIAI GĖRIMAI:
Degtinė
Likeris
ĮRANKIAI:
Baro šaukštas
Sietelis
Matuoklis
TAURĖ:
Senovinė stiklinė

SUDĖTIS:

Vanduo
125 ml
Cukrus
125 ml
Imbieras
1 vnt.
Sakė
120 ml
Ličių likeris
120 ml
Degtinė
120 ml
Baltos spanguolių sultys
120 ml
Ličių sultys
120 ml
Litis
15 vnt.
Ledo kubeliai
pagal skonį

PARUOŠIMAS:

  1. Puode sumaišykite vandenį, cukrų ir du valgomuosius šaukštus smulkinto imbiero.
  2. Šildikite kol cukrus ištirps.
  3. Ant labai silpnos ugnies pavirkite dar 10 minučių.
  4. Gautą sirupą atvėsinkite.
  5. Nukoškite per sietelį.
  6. Prieš naudojimą sirupą laikyti šaldytuve 1 savaitę.
  7. Į punšo indą supilkite sakę, ličių likerį, degtinę, spanguolių sultis, ličių sultis, 60 ml imbierinio sirupo.
  8. Gerai išmaišykite baro šaukštu.
  9.  Patiekite senovinėje stiklinėjė su ledu.
  10. Stiklines papuoškite ličio vaisiais, pervertais smeigtuku.