Baltas dangus

Baltas dangus

Cielo blanco

Tekila
ALKOHOLINIAI GĖRIMAI:
Tekila
ĮRANKIAI:
Plaktuvas
Baro koštuvas
Gremžtukas
Matuoklis
TAURĖ:
Senovinė stiklinė

SUDĖTIS:

Tekila
45 ml
Greipfrutų sultys
15 ml
Laimo sultys
15 ml
Gervuogė
3 vnt.
Greipfruto žievelė
1 vnt.
Ledo kubeliai
pagal skonį

PARUOŠIMAS:

  1. Gervuoges sudėję į plaktuvą, energingai plakite keletą sekundžių.
  2. Tuomet suberkite ledukus, supilkite tekilą, greipfrutų ir laimo sultis.
  3. Energingai plakite nuo 8 iki 10 sekundžių.
  4. Į senovinę stiklinę įberkite keletą ledo kubelių ir nukoškite gautą mišinį.
  5. Kokteilį puoškite greipfruto žievele.