Martini Rose

Martini Rose pristatytas rinkai 1980-aisiais, yra vienintelis Martini gaminamas rožinio vyno pagrindu bei pasižymi išskirtiniu charakteringu skoniu. Švelnus cinamono ir gvazdikėlių aromatas puikiai dera su šiek tiek mažiau karstelėjančiu nei Rosso skoniu.

Nėra labiau išdiskutuoto dalyko kaip tobulo Martini kokteilio sumaišymas - net prieš tai, kai ponas Bondas pradėjo "suplakto, ne sumaišyto" madą. Susipažinkime su tiesa: yra tik vienas kelias sukurti tikrą Martini kokteilį - tai Martini Bianco, Rosso, Rose ar Extra Dry vermutas. Vermutas atsirado apie 1700 metus; XIX ir XX amžiuje jis susilaukė nepaprasto populiarumo. Atsižvelgiant į XIX a. vis augantį vermuto populiarumą, 1847m. vermuto istorijoje įsižiebė nauja žvaigždė - buvo įsteigta Martini&Rossi, kompanija, sukūrusi nepakartojamą Martini receptą, ištobulinusi jį bei išlaikiusi pasaulinį pripažinimą iki šių dienų. Atidžiau žvelgdami į Martini& Rossi istoriją, mes pastebime daugiau nei 130 metų šeimos, kompanijos ir prekinio ženklo istoriją, įtakojusią viso pasaulio kokteilių kultūrą, grafinį meną, filmus, lenktynių sportą ir, pagaliau, šimtmečio aistrą sudėti pačius puikiausius ingredientus į harmoningą skonio simfoniją. Stiprumas: 16%.

Oficiali svetainė: http://www.martini.com/