Martini Bianco

Ši Martini vermuto rūšis pirmą kartą buvo pristatyta 1910 metais. Baltasis vermutas yra šviesios šiaudų spalvos. Tai aromatingiausias iš visų Martini vermutų. Saldoko kvapo su išsiskiriančiais vanilės tonais. Meistriškai suderintas idealios proporcijos saldumo ir kartumo skonis. Rekomenduojama patiekti su ledu ir citrina kaip aperityvą arba naudoti klasikinių kokteilių gamyboje.

Nėra labiau išdiskutuoto dalyko kaip tobulo Martini kokteilio sumaišymas - net prieš tai, kai ponas Bondas pradėjo "suplakto, ne sumaišyto" madą. Susipažinkime su tiesa: yra tik vienas kelias sukurti tikrą Martini kokteilį - tai Martini Bianco, Rosso, Rose ar Extra Dry vermutas. Vermutas atsirado apie 1700 metus; XIX ir XX amžiuje jis susilaukė nepaprasto populiarumo. Atsižvelgiant į XIX a. vis augantį vermuto populiarumą, 1847m. vermuto istorijoje įsižiebė nauja žvaigždė - buvo įsteigta Martini&Rossi, kompanija, sukūrusi nepakartojamą Martini receptą, ištobulinusi jį bei išlaikiusi pasaulinį pripažinimą iki šių dienų. Atidžiau pažvelgę į Martini & Rossi istoriją, atrasime daugiau nei 130 metų šeimos, kompanijos ir prekinio ženklo istoriją, įtakojusią viso pasaulio kokteilių kultūrą, grafinį meną, filmus, lenktynių sportą ir kitas sritis. Stiprumas: 16%.

Oficiali svetainė: http://www.martini.com/