Toso Rosso

Šis gėrimas, pagamintas iš subtilaus skonio vynuogių. Vermuto gamybos procese vynuogės subalansuojamos su alkoholiu, cukrumi ir natūraliomis aromatinėmis bei vaistinėmis žolelėmis pagal unikalų kompanijos receptą, todėl turi išskirtinį skonį. Vermutas - vienas pagrindinių komponentų įvairiausiuose kokteiliuose, o taip pat gali būti geriamas ir vienas su ledukais ar su "Coca cola", Toniku , apelsinų sultimis.

Vermutas priklauso aromatizuotų vynų grupei. Jo ištakos - senovės Romoje ir Graikijoje. Komponentų pavadinimai ir proporcijos - vermuto gamintojų paslaptis. Alpių pelynas (vok. Wermut) suteikia vermutui specifinį kartoką skonį. Stiprumas: 14,8% Gamintojas: Toso S.P.A., Italija.

TOSO S.P.A. - vienas iš didžiausių Italijoje vyno bei vermuto gamintojų bei eksportuotojų, turintis 5 vynuogynus, kurie sudaro apie 51 hektarą ploto. Industrinis plotas siekia beveik 10000 kv.m.